Ungdom/Junior/Senior

Velkommen til Ungdom/Junior/Senior

Alder: Over 15 år

Hvor: Åbyhallen, Throtts lokaler

Hvornår: Se træningstider på hjemmesiden

Dette hold rummer både motionister, spirende talenter og landsholdsbrydere, der har gået til brydning, siden de var børn. Flere gange om året deltager bryderne i stævner, hvorfor der vil være meget fokus på forberedelse. Hvis du vil prøve brydning for første gang, kan det derfor være en god idé at forhøre dig om, hvornår den næste 'stille' periode er. 


Træningen er både hård, sjov og lærerig. Det er en blanding af brydning, teknik, styrke og kondition. Hver træning starter med en grundig opvarmning af alle led og muskler, hvor dine motoriske færdigheder (måske) vil komme på prøve - øvelse gør mester :-) 


Det eneste man skal bruge, er det tøj du vil træne i (noget du kan bevæge dig i) og et par indendørssko. Med tiden kan du købe en brydetrikot, brydestøvler og en træningsdragt, men alt det er slet ikke nødvendigt når du lige er startet. De første gange er gratis.


Hvis du vil se, hvad der sker på en seniortræning, kan du tjekke vores Facebook eller Instagram (Brydeklubbenthrott), hvor vi tit deler videoer. 

Kontaktperson

Profile Image
Esben Fonnesbek Skals

Kommende aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter
Kom og vær med - Første måned er gratis

Trænere

Bagir Bogdanov
Profile Image
Esben Fonnesbek Skals
Lars Fonnesbek
Profile Image
Benny Laustsen 

Holdkontingent: 1.200 kr. årligt

Fritidspas kan bruges som betaling

120,00 kr. 1. jun