Puslinge (6-10 år)

Velkommen til Puslinge

Alder: 6-10 år

Hvor: Åbyhallen, Throtts lokaler

Hvornår: Se træningstider på hjemmesiden


Hvis du vil være med, skal du bare komme forbi. Den første gang er det en god ide at komme lidt tid inden, så kan trænerne lige fortælle kort om, hvad der skal ske.


Det eneste man skal bruge, er det tøj, du vil træne i, et håndklæde og eventuelt et par indendørssko. Med tiden kan du købe en brydetrikot, der er den sjove brydedragt, brydestøvler og en træningsdragt, men alt det er slet ikke nødvendigt når du lige er startet.

De første gange er gratis - herefter skal dit barn tilmelde sig via Holdsport (trænerne kan hjælpe jer).


Hvorfor skal dit barn gå til brydning?

Børnene lærer blandt andet deres egne styrker og begrænsninger at kende under kampe, der er bygget op om regler, ritualer og værdier. Den sunde slåskamp er en dialog gennem bevægelse.


Når børn slås, lærer de blandt andet at iagttage modstanderens bevægelser og aflæse dennes kropssprog, hvilket har positiv indvirkning på at mindske mobning. Mere kropsbevidst gennem kamp (sejre og nederlag) og heri få større selvtillid.


Fysisk kontakt / kropslighed, der øger kropsbevidstheden, som påvirker det sociale, det psykiske, og giver mulighed for kultivering af aggression.


På puslingeholdet er der fortsat fokus på leg og at have det sjovt. Vi laver for-øvelser til brydning og har fokus på motoriske øvelser, der er vigtige at kunne, når man skal bryde rigtige kampe. 

Kontaktperson og træner

Profile Image
Morten Snedker

Kommende aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter
Kom og vær med - Første måned er gratis

Træner

Profile Image
Morten Snedker

Træner

Profile Image
Thomas Schougaard

Kontaktperson

Henrik Juul Vilslev

Holdkontingent: 1.000 kr. årligt

Fritidspas kan bruges som betaling

100,00 kr. 1. jun