Bjørneunger (5-6 år)

Fra 3. april er holdet delt i to. 3-4 årige Bjørneunger træner kl. 16.30-17.15, og 5-6-årige Bjørneunger træner kl. 17.30-18.15.

Velkommen til Bjørneunger

Alder: 5-6 år 


Hvor: Åbyhallen, Throtts lokaler

Hvornår: Se træningstider på hjemmesiden


Det forventes, at forældrene i den første tid er til stede under træningerne og bistår ved/deltager i nogle af legene. Der er gratis kaffe på kanden, så vi håber, at også forældrene får en rar stund.

De første par gange er gratis. Herefter skal I tilmelde jer via holdsport - trænerne kan hjælpe jer (vi tager imod fritidspas).

Er dit barn fyldt 6 år, men aldrig gået til brydning? Så er dette holdet for ham eller hende!


Hvorfor skal dit barn gå til brydning?

Børnene lærer blandt andet deres egne styrker og begrænsninger at kende under kampe, der er bygget op om regler, ritualer og værdier. Den sunde slåskamp er en dialog gennem bevægelse.


Når børn slås, lærer de blandt andet at iagttage modstanderens bevægelser og aflæse dennes kropssprog, hvilket har positiv indvirkning på at mindske mobning.

Mere kropsbevidst gennem kamp (sejre og nederlag) og heri få større selvtillid.

Fysisk kontakt / kropslighed, der øger kropsbevidstheden, som påvirker det sociale, det psykiske, og giver mulighed for kultivering af aggression.


Hvad laver man på tumlingeholdet?

Først og fremmest handler det om have det sjovt! Vi bliver gode til brydning ved at lege og lave motorikøvelser. Nogle gange har vi nogle for-øvelser til brydning, men de er endnu for små til at lære greb. Vi slutter ofte træningen af med brydekampe.

Kontaktperson

Profile Image
Esben Fonnesbek Skals

Trænere

Profile Image
Træner
Cecilie Hedegaard Bak
Træner
Anna-Maria Godsk Mogensen
Kristian Kristensen

Kommende aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Ministævner

Flere gange om året holder vi brydestævne i vores egen klub, hvor de små brydere kan få lov at prøve kræfter med at bryde en rigtig brydekamp. Der er fælles opvarmning og medaljer til alle.

Kom og vær med - Første måned er gratis

Holdkontingent: 800 kr. årligt

Fritidspas kan bruges som betaling

80,00 kr. 1. jun